Zomer yogaworkshop Thull

Deze workshop is uitverkocht, je kan niet meer boeken. 

Wil je een keer yoga beoefenen op een unieke locatie in het mooie Limburgse landschap?
Een zaterdag in het teken van meer verdieping, ontspanning en genieten van de zomer in een prachtige omgeving? Een dag voor jezelf, om daarna ontspannen en uitgerust weer verder te gaan…

Geef jezelf dan deze dag cadeau in het teken van ontspanning, bewustwording, yoga, lekker eten, stilte en natuur tijdens deze zomer workshop in Thull op zaterdag 24 juli 2021.

De dag is ingedeeld in 2 yogalessen, bestaande uit een korte meditatie, verschillende asana’s (houdingen) en de lessen worden afgesloten met een eindontspanning.
Tussen de lessen is er een heerlijke zomerse lunch verzorgd door restaurant Battice in Geleen.

Na de lessen en de lunch kun je eventueel een korte wandeling maken in de omgeving.
De fantastische locatie in Thull is uniek en beschikt over een prachtig uitzicht in de omgeving. Kortom: een heerlijke zaterdag voor jezelf of met vriendinnen.

Datum: zaterdag 24 juli 2021
Tijd: 10.00- 14.30
Aankomst om 10.00. De eerste les start om 10.30.
Kosten: €45 p.p. incl. lunch, koffie, thee en water

Ervaring met yoga en/of meditatie is niet vereist. Je neemt je eigen mat, dekentje, kussentje etc. mee om te gebruiken. Zorg voor kleding waar je makkelijk in kan bewegen en zorg eventueel voor bescherming tegen de zon (denk aan insmeren, hoofddeksel).
Wijzigingen in het programma voorbehouden. Bevestiging van deelname is pas compleet na betaling via deze site.

Overige voorwaarden van onze yogaworkshops en yogaweekenden

yogageleen

Annemiek

“Dat was een heerlijk begin van mijn weekend; op zaterdagochtend een workshop bij Mieke. Leuk om andere cursisten te ontmoeten en om na afloop lekker een kopje soep te nuttigen.”