Online yoga lessen

Ook online ben je van harte welkom bij Yogastudio Mieke van Wersch. Of je nu vaker yoga hebt gedaan, pas begint of wil beginnen, je kan op elk gewenst moment starten. De lessen zijn gemakkelijk te volgen, zowel voor beginners als gevorderden, met duidelijke uitleg. Je volgt je online yoga waar en wanneer jij wil, en met een keuze uit ruim 50 lessen vind je een les die geschikt is voor elk niveau en elk moment. Je hoeft alleen maar je mat uit te rollen.
De lessen zijn een fijne combinatie van houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt.

Start vandaag nog met jouw online yogalessen thuis (onbeperkt) voor  €12,95 per maand.
Betalingen gebeuren via de beveiligde omgeving van Mollie payments en gaan via een automatische incasso per maand. Je krijgt na betaling direct en automatisch toegang tot de lessen. Je kan opzeggen wanneer jij wilt. Er is 1 maand opzegtermijn.

Overige voorwaarden van onze online yogalessen

Inloggen
Registreer