Yogaweekend Charneux 2024

VOLGEBOEKT

Yogastudio Mieke van Wersch biedt je een volledig verzorgd weekend in België met yogalessen en meditatie, een weekend om te ervaren, te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yogalessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna en wandelingen, lezen bij de open haard; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

We brengen het weekend door in een prachtige oude natuurstenen boerderij die tegenwoordig dienst doet als vakantiewoning. De boerderij is rustig gelegen boven op een heuvel met een uniek uitzicht over de weilanden.  De boerenhoeve daterend uit ± 1650 heeft oorspronkelijk dienst gedaan als stroopstokerij. Na een grondige restauratie heeft het pand echter niets aan nostalgie ingeboet. Elke ruimte ademt de sfeer van nostalgie en kent tal van verrassingen.

yoga weekend charneux

Tijdens het weekend doorloop je samen met de andere deelnemers het gehele programma. Tussen de lessen door ben je vrij je tijd zelf in te delen. Het is dan mogelijk gebruik te maken van de sauna en de overige gezamenlijke ruimtes. Op gezette tijden is er gezamenlijk ontbijt, middag- en avondeten.

Dit weekend is inclusief:

  • twee overnachtingen
  • ontbijt, middag- en avondmaaltijden
  • dagelijks lessen
  • sauna
  • 2 handdoeken en beddengoed (optioneel)

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas en slippers voor het gebruik van de sauna, shampoo en andere verzorgingsartikelen.
Ook verzorg je zelf eigen vervoer.

Datum: 8, 9 en 10 maart 2024
Locatie: Boerderij Charneux (net over de grens in België)
Prijs: (incl btw) €395 p.p.

Alle yogalessen bestaan uit meditaties, houdingen en de lessen zullen afgesloten worden met een heerlijke eindontspanning. Ervaring met yoga is niet vereist. Je meldt je aan op basis van een gedeelde kamer.

*wijzigingen in het programma voorbehouden. Bevestiging van deelname is pas compleet na betaling via deze site. Met inschrijving en betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Overige voorwaarden van onze yogaworkshops en yogaweekenden

Dorien

“Ik was zó toe aan een weekendje weg! 3 jaar geleden heb ik mezelf dit cadeau gedaan en inmiddels ben ik al een paar keer mee geweest met mijn nieuwe vriendinnen uit de yogagroep. Gezellig, genieten; echt ‘mijn’ weekend ieder jaar.”