Mieke van Wersch

Mieke van Wersch is oprichtster van- en docente bij Yogastudio Mieke van Wersch in Geleen:
“In 2009 ging ik voor het eerst naar een yogales en dit had vrijwel meteen een positief effect op mij, zowel fysiek als mentaal. Yoga heeft voor mij de afgelopen jaren bijgedragen aan een bewuster leven en om rust te vinden in en na een hectische tijd. Na een aantal jaren yoga beoefend te hebben, zocht ik meer verdieping en ben ik in 2012 een opleiding tot yogadocente gaan volgen bij Yoga Opleidingen Limburg in Sittard. Mijn jarenlange ervaring in de detailhandel maakte plaats voor yoga en sport. Yoga is een combinatie van houdingen en ademhalingsoefeningen die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt. Het maakt niet uit wat de reden is waarom je yoga gaat beoefenen; yoga is zo sterk, dat doet zijn werk wel.
Mijn yogalessen duren een uur en bestaan uit korte meditaties, houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en een eindontspanning. De inhoud van de lessen is vrijwel iedere week anders en worden met zorg en aandacht voorbereid en gegeven.”

Yoga Geleen