Yoga Weekend Limburg

Yogastudio Mieke van Wersch biedt meerdere keren per jaar een volledig verzorgd yoga weekend in Limburg aan op een unieke locatie. Dit weekend staat volledig in het tegen van yoga en meditatie. Het is een weekend om te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yogalessen en meditatielessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Op het prachtige landelijke terrein staat een Mongoolse yurt, een Finse lavvu en is er een oriëntaalse zolderkamer. Er zullen geen andere gasten aanwezig zijn, zodat we alle rust en vrijheid hebben. In de tuin zijn vele verschillende zitplekjes in de zon of in de schaduw van bomen. Er lopen enkele dieren rond en er hangen hangmatten, er is een groot loungebed, een schommelstoel en een schommelbank.

Tijdens het weekend zijn er s ochtends, ’s middags en ’s avonds yogalessen in de atelierruimte, zijn er verse en vegetarische maaltijden, kun je genieten bij het kampvuur en van de prachtige omgeving. Wederom kun je helemaal tot jezelf komen tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Yoga weekenden in Limburg zijn geheel inclusief:

  • Twee overnachtingen
  • Ontbijt, middag- en avondmaaltijden
  • Onbeperkt thee en koffie (in de yurt/lavvu)
  • Dagelijks yogalessen
  • Onbeperkt gebruik van de atelierruimte, hottub en sauna
  • Beddengoed, 2 handdoeken en doucheproducten

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas, badkleding en slippers voor het gebruik van de sauna/hottub, shampoo en andere verzorgingsartikelen.Eventueel wandelschoenen als je wil gaan wandelen. Ook verzorg je zelf eigen vervoer. Samen rijden is uiteraard mogelijk en in overleg.

online yoga Sittard
yoga mat

Jos

Mijn positieve gevoel dat ik al na de proefles had is alleen nog maar versterkt. Het zijn voor mij rustige, ontspannen lessen, zowel inhoudelijk als door de manier waarop Mieke de oefeningen brengt met een hele fijne op- en afbouw. Ze laat de deelnemers hoofdzakelijk zelf ervaren zonder teveel aanwijzingen, maar corrigeert waar nodig. Dat vind ik persoonlijk bijzonder prettig. Ook de “logistieke” aspecten zoals de ruimte, het tijdstip en de locatie, waar ik gedeeltelijk zelf voor heb kunnen kiezen, maken dat ik een zeer tevreden mens ben.”
studio
Zowel nieuwe als ervaren yogi’s kunnen mee naar een prachtig yoga weekend in Limburg of omgeving.

Al meer dan 4.000 jaar geleden is yoga ontstaan. Toen der tijd begonnen in India, maar nu ook te beoefenen in Limburg. Vroeger diende het vooral als een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. Het woord yoga betekent ‘samenbrengen’ of ‘eenheid’. In de afgelopen 4.000 jaar tijd is niet veel veranderd, want ook nu nog is dat de kern van yoga. Alleen tegenwoordig is het niet alleen in India, maar ook in Limburg te leren zoals o.a. in GeleenSittard en Beek.

Yoga is de perfecte manier om je lichaam soepel en gezond te houden en verbinding te brengen tussen je hart en je hoofd. Het is een combinatie van asana’s (houdingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen) die je zowel fysiek als mentaal tot rust brengen. Het helpt je bewuster te worden en te zijn, zowel op als buiten de mat. Dit komt doordat je fysiek en mentaal in balans komt. Lees hier meer over Hatha en Easy Flow Yoga.

Online yoga lessen

Ook online ben je van harte welkom bij Yogastudio Mieke van Wersch. Of je nu vaker yoga hebt gedaan, pas begint of wil beginnen, je kan op elk gewenst moment starten. De lessen zijn gemakkelijk te volgen, zowel voor beginners als gevorderden, met duidelijke uitleg. Jij bepaalt wat je wil doen op elk moment. Je hoeft alleen maar je mat uit te rollen.