Online yoga lessen

online yogalessen

 

Omdat we nog steeds wat meer thuis moeten zijn en niet naar de yogastudio kunnen, kun je bij Yogastudio Mieke van Wersch ook online je yogalessen thuis volgen. Bovendien kun je de lessen zo vaak doen als je wil. Yogales waar en wanneer jij wil, fijn toch?

Of je nu wil beginnen met yoga, of al vaker op de mat hebt gestaan, bij Yogastudio Mieke van Wersch ben je van harte welkom, ook online. De lessen zijn een combinatie van houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt.

De lessen zijn gemakkelijk te volgen, zowel voor beginners als gevorderden en met duidelijke uitleg. Jij bepaalt wat je wil doen op elk moment. Zo volg je thuis alsnog jouw eigen en vertrouwde yogales.

Start vandaag nog met jouw online yogalessen thuis voor maar €25.

Je kan lessen volgen met o.a. Zonnegroeten, Zittende oefeningen, Yin Yoga, Dynamische oefeningen en een ochtend- en avondserie. Momenteel staan er ruim 15 lessen online en worden iedere week nieuwe lessen geüpload.

Extra: Bodyscan

Docente: Mieke van Wersch

Betalen gaat gemakkelijk, veilig en snel met deze link via iDeal om te starten met je online yogalessen:

Betalingen gebeuren via de beveiligde omgeving van Mollie payments. Je krijgt na betaling direct en automatisch toegang tot de lessen. Na een maand stopt je deelname automatisch.

 

Reacties van onze cursisten:

“Yesss online les was echt zo chill! Normaal moet ik de hele tijd kijken in een online les wat ik moet doen, maar nu kon ik gewoon m’n ogen dicht doen en luisteren.”  – Christel


“Superleuk…Ik kijk uit naar de volgende lessen, dankjewel Mieke!”  –
Xandra

 

 

 

July 3, 2020

>> 𝙽𝚘𝚐 𝚎𝚎𝚗 𝚙𝚊𝚊𝚛 𝚙𝚕𝚎𝚔𝚓𝚎𝚜 𝚟𝚛𝚒𝚓 ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019