Online yoga lessen

online yogalessen

 

Of je nu wil beginnen met yoga, of al vaker op de mat hebt gestaan, nog thuis werkt en thuis yoga wil beoefenen, bij Yogastudio Mieke van Wersch ben je van harte welkom, ook online. De lessen zijn een combinatie van houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt.

De lessen zijn gemakkelijk te volgen, zowel voor beginners als gevorderden en met duidelijke uitleg. Jij bepaalt wat je wil doen op elk moment. Zo volg je thuis alsnog jouw eigen en vertrouwde yogales.

Start vandaag nog met jouw online yogalessen thuis: 15 lessen voor maar €25.

Je kan lessen volgen met o.a. Zonnegroeten, Zittende oefeningen, Yin Yoga en dynamische oefeningen.

Docente: Mieke van Wersch

Betalen gaat gemakkelijk, veilig en snel met deze link via iDeal om te starten met je online yogalessen:

Betalingen gebeuren via de beveiligde omgeving van Mollie payments. Je krijgt na betaling direct en automatisch toegang tot de lessen. Na een maand stopt je deelname automatisch.

 

Reacties van onze cursisten:

“Yesss online les was echt zo chill! Normaal moet ik de hele tijd kijken in een online les wat ik moet doen, maar nu kon ik gewoon m’n ogen dicht doen en luisteren.”  – Christel


“Superleuk…Ik kijk uit naar de volgende lessen, dankjewel Mieke!”  –
Xandra

 

 

 

July 14, 2020
Tijdlijnfoto's

Yoga doet wonderen voor je humeur; het kalmeert en ontspant, herstelt en geeft energie en kracht. ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019