Online yoga Sittard

Woon je in de buurt van Sittard en ben je op zoek naar online yogalessen? Bij Yogastudio Mieke van Wersch kun je terecht voor online yoga in Sittard en omgeving. Yoga is een combinatie van houdingen en ademhalingsoefeningen die je zowel mentaal als fysiek tot rust kunnen brengen. Het is een mooie manier om je lichaam gezond en soepel te houden en verbinding te brengen tussen je hoofd en je hart. Het helpt je bewuster te worden, zowel op als buiten de mat, doordat je fysiek en mentaal in balans komt. Online yoga in Sittard is voor iedereen eenvoudig te volgen. Of je nu voor het eerst op de mat staat of al jaren ervaring hebt, de yogalessen zijn geschikt voor iedereen.


Voordelen van yoga

Het beoefenen van yoga kan veel voordelen hebben. Zowel mentaal als fysiek kan yoga positieve effecten hebben. Yoga, in welke vorm dan ook, heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Een aantal voordelen van yoga die de kwaliteit van je leven zullen verhogen:

  • yoga doet wonderen voor je humeur
  • het kalmeert en ontspant
  • yoga herstelt en geeft energie en kracht
  • Het verbetert het immuunsysteem
  • Yoga vermindert stress en zorgt voor innerlijke rust

 

Start vandaag nog met jouw online yogalessen thuis (onbeperkt) voor maar €12,95 per maand.

online yoga Sittard

Eefje

“Ik ben begonnen met yoga bij Mieke in een stressvolle periode in mijn leven. Yoga leerde me om meer voor mezelf te kiezen en momenten voor mezelf te maken. Mijn lichaam en mijzelf weer te voelen en mijn lichaam uit te dagen dingen te doen waarvan ik misschien niet eens dacht dat ik het kon. Daarnaast kan ik nu beter mijn gedachten te ordenen, sturen en soms zelfs al even te “parkeren”. Yoga zorgde ervoor dat ik bewuster kan kijken naar wat er op “dit moment” om me heen gebeurt en daar op te reageren. Ik voel me mentaal en fysiek sterker en fitter worden en raak meer en meer in balans. Concentreren. Relativeren. Genieten!”
online yoga
yoga online

Waarom online yoga Sittard?

Met online yoga in Sittard kun je eenvoudig vanuit thuis of vanuit een andere plek naar wens yoga uitoefenen. Zo kun je yoga uitoefenen waar en wanneer jij dat wilt. Met keuze uit meer dan 50 lessen zit er altijd wel een les tussen die geschikt is voor jou. Het maakt dus niet uit op welk niveau je zit en je kan altijd een les passen die past bij het moment. Zowel voor beginners als voor mensen met veel ervaring op het gebied van yoga is er een ruime keuze aan lessen. De lessen zijn een perfecte combinatie van houdingen en ademhalingsoefeningen. De combinatie van deze twee factoren brengt je mentaal en fysiek tot rust, niet alleen op de mat maar óók buiten de mat. Je profiteert dus zeker ook in het dagelijks leven van de voordelen van yoga.

Online Yoga Sittard van Yogastudio Mieke van Wersch

Wil jij ook fysiek en mentaal in balans komen? Genieten van alle voordelen dat yoga heeft te bieden? Dan is online yoga Sittard misschien wel iets voor jou. Al veel tevreden cursisten gingen je voor. Je kan je eenvoudig registreren en je krijgt meteen toegang tot meer dan 50 online yogalessen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je yoga mat uitrollen en je kan meteen beginnen. Voor €12,95 per maand kun je onbeperkt yogalessen volgen vanuit thuis. Je kan opzeggen wanneer je wilt, er is een opzegtermijn van 1 maand. Wil jij vandaag nog starten met online yoga in Sittard? Registreer je dan via onze website en start meteen! Bekijk ook eens onze pagina online yoga in Geleen en online yoga in Limburg. Natuurlijk zien we je ook graag in onze yogastudio in Geleen. Vraag een proefles aan of kom gewoon eens langs. Tot ziens in onze yogastudio!