Online yoga Geleen

Ben je op zoek naar online yogales in de buurt van Geleen? Dan ben je bij Yogastudio Mieke van Wersch aan het goede adres. Bij onze yogastudio in Geleen kun je terecht voor zowel online als offline lessen. Er zitten veel verschillende voordelen aan yoga en het is hartstikke gezond. Vanaf de eerste sessie heeft yoga al een positieve invloed op lichaam én geest. Door de combinatie van oefeningen voor je houding en ademhaling kom je tijdens yoga lessen zowel mentaal als fysiek volledig tot rust. Je versterkt tijdens de yogalessen de verbinding tussen je hoofd en je hart en je blijft daardoor mentaal en fysiek in balans. De fysieke oefeningen zijn bovendien een mooie manier om je lichaam gezond en flexibel te houden. Het is daarom extra fijn dat iedereen de online yoga lessen in Geleen kan volgen. Ongeacht geslacht, leeftijd of conditie kan iedereen deelnemen aan de online yoga lessen van Mieke van Wersch in Geleen. De yogalessen zijn namelijk geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s.

y093

Eefje

“Ik ben begonnen met yoga bij Mieke in een stressvolle periode in mijn leven. Yoga leerde me om meer voor mezelf te kiezen en momenten voor mezelf te maken. Mijn lichaam en mijzelf weer te voelen en mijn lichaam uit te dagen dingen te doen waarvan ik misschien niet eens dacht dat ik het kon. Daarnaast kan ik nu beter mijn gedachten te ordenen, sturen en soms zelfs al even te “parkeren”. Yoga zorgde ervoor dat ik bewuster kan kijken naar wat er op “dit moment” om me heen gebeurt en daar op te reageren. Ik voel me mentaal en fysiek sterker en fitter worden en raak meer en meer in balans. Concentreren. Relativeren. Genieten!”
yoga online

Voordelen van yoga

Nog niet helemaal overtuigd? Wij zetten de voordelen van het beoefenen van yoga graag uitgebreid voor je op een rijtje. Door gefocust te ademen en bewegen tijdens de yoga lessen kalmeert en ontspant het lichaam. De regelmatige ontspanning vermindert jouw stress en zorgt voor een beter humeur en innerlijke rust. Deze innerlijke rust geeft het lichaam kracht en energie wat toekomstig herstel ten goede komt. De yoga oefeningen zorgen voor een verbetering van jouw flexibiliteit en lichaamshouding. De mentale en fysieke controle over jouw lichaam die je door yoga lessen terugkrijgt, verbetert het immuunsysteem en verhoogt de algemene kwaliteit van jouw leven.

Voor maar € 12,95 per maand kun je vandaag nog beginnen met onbeperkt online yoga vanuit Geleen! Je hoeft zelfs geen inschrijfgeld te betalen.

Waarom online yoga Geleen?

Komt het je niet altijd uit om voor yoga onze vestiging in Geleen te bezoeken? Geen probleem! Met online yoga in Geleen kun je eenvoudig vanuit een plek naar wens of gewoon vanuit thuis de lessen volgen. Bovendien heb je online een keuze uit meer dan 50 opgenomen lessen. Zo kun je altijd en overal yoga uitoefenen. Jouw niveau is niet van belang. Tussen de 50 lessen staan lessen op alle niveaus. Zo vind je altijd een les die is geschikt voor jouw niveau. Yoga is ideaal om mentaal en fysiek tot rust te komen. Zo geniet je niet alleen tijdens de lessen van de ontspanning maar ervaar je ook in het dagelijkse leven minder stress.

Toch liever offline lessen?

Natuurlijk snappen wij dat je liever eerst uitprobeert of yoga wel iets voor jou is. Daarom kun je bij ons gebruik maken van een gratis proefles om kennis te maken met yoga en met ons! Na het inschrijven voor een proefles begeleiden wij jou in onze studio’s volledig tijdens de les. Sport je toch liever offline in onze yogastudio in plaats van online, dan is dit ook zeker ook mogelijk. Wij hebben een wekelijks lesrooster  van 13 lessen en je kunt je gemakkelijk aanmelden voor yoga lessen via onze app.

De online yoga studio van Mieke van Wersch in Geleen

Wil je profiteren van alle voordelen die yoga te bieden heeft? Dan is offline óf online yoga Geleen zeker iets voor jou. Schrijf je vandaag in en krijg direct toegang tot meer dan 50 online yogalessen. Voel je je vandaag onrustig of heb je een belangrijke presentatie voor de boeg? Dan kan een yogasessie je tot rust laten komen. Registreer je op onze website, kies een fijne plek voor jouw yoga mat en geniet! Voor het tarief van €12,95 per maand kun je onbeperkt online yogalessen volgen. Verschillende tevreden cursisten gingen je al voor. Je kunt het online yoga abonnement ook tijdelijk afsluiten. Opzeggen kan namelijk wanneer je wilt. Wel is er een opzegtermijn van 1 maand.  Wil je toch liever eerst proberen of yoga bij jou past? Schrijf je dan in voor een proefles in onze yogastudio in Geleen. Bekijk ook eens onze online yoga pagina in Sittard en online yoga in Limburg. Natuurlijk zien we je ook graag in onze vestiging in Geleen. Of je nu voor online of offline kiest, je bent van harte welkom in onze yoga studio’s!
Yoga Geleen