Yogaweekend Epen mei 2023

Geef jezelf een heerlijke vrije zaterdag en/of zondag cadeau in het teken van yoga, stilte en de prachtige Limburgse natuur met dit yogaweekend in Epen.

De yogalessen zullen dit weekend buiten plaatsvinden.* De lessen duren 5 kwartier en bestaan uit een korte meditatie, verschillende asana’s (houdingen) en worden afgesloten met een eindontspanning. Ervaring met yoga en/of meditatie is niet vereist. Na de lessen en de lunch kun je eventueel een heerlijke wandeling maken in de omgeving. De fantastische locatie in Epen is absoluut uniek en hiermee een van de mooiste plekken in het Zuid-Limburgse heuvelland. Of liever naar de sauna? Je kan gebruik maken van de gezamenlijke sauna voor dat extra moment van ontspanning. De saunaruimte bevindt zich in een authentieke schuur bij het huis en beschikt over een 8-persoonssauna, een inloopdouche, voetenbad, twee ligstoelen en toilet.

Kortom: een heerlijke zaterdag en/of zondag voor jezelf!

Data’s:

Dag 1: 3 juni 2023 van 10.00-16.00
Dag 2: 4 juni 2023 van 10.00-16.00
Kosten: €95 p.p. per lesdag. Dit is incl. 2 yogalessen, lunch en gebruik van de sauna.

Handdoeken, slippers etc. voor het gebruik van de sauna neem je zelf mee. Parkeren is gratis. Je boekt dus een lesdag voor de zaterdag óf de zondag. Tussen de lessen door kun je gebruik maken van de sauna of wandelen in het prachtige gebied rondom het huis.

*wijzigingen in het programma voorbehouden. Bevestiging van deelname is pas compleet na betaling via deze site.

Overige voorwaarden van onze yogaworkshops en yogaweekenden

Huisje

Elena

“Ik was op zoek naar een yogaplek waar de lessen niet te zweverig waren. Dat heb ik bij Mieke gevonden. De lessen zijn ook heel toegankelijk voor iedereen: jong en oud, lenig of niet lenig dat maakt allemaal niet uit. Gewoon lekker een uurtje investeren in jezelf en met niks anders bezig hoeven zijn. De yin yoga op zondag is daar een leuke afwisseling bij.”