Yogaweekend Epen mei 2021

Yogaweekend yoga Geleen

 

Geef jezelf een heerlijke vrije zaterdag en/of zondag cadeau in het teken van yoga, stilte en de prachtige Limburgse natuur met deze yogalesdagen in Epen.

De yogalessen zullen dit weekend buiten plaatsvinden.* De lessen duren 5 kwartier en bestaan uit een korte meditatie, verschillende asana’s (houdingen) en worden afgesloten met een eindontspanning. Ervaring met yoga en/of meditatie is niet vereist. Na de lessen en de lunch kun je eventueel een heerlijke wandeling maken in de omgeving. De fantastische locatie in Epen is absoluut uniek en hiermee een van de mooiste plekken in het Zuid-Limburgse heuvelland. Of liever naar de sauna? Je kan gebruik maken van de gezamenlijke sauna voor dat extra moment van ontspanning. De saunaruimte bevindt zich in een authentieke schuur bij het huis en beschikt over een 8-persoonssauna, een inloopdouche, voetenbad, twee ligstoelen en toilet.

Kortom: een heerlijke zaterdag en/of zondag voor jezelf!

Datum: 29 en 30 mei 2021 van 10.00-18.00
Kosten: €65 p.p. per lesdag. Dit is incl. 2 yogalessen, lunch en gebruik van de sauna.

Handdoeken, slippers etc. voor het gebruik van de sauna neem je zelf mee. Parkeren is gratis. Je boekt dus een lesdag voor de zaterdag óf de zondag. Tussen de lessen door kun je gebruik maken van de sauna of wandelen in het prachtige gebied rondom het huis.
De prijs voor beide dagen (zonder overnachting) is €115. Je ontvangt dan dus een korting van €15.

 

*wijzigingen in het programma voorbehouden

 

Aanmelden is vereist. Geef je hier op:

Je gegevens worden veilig en vertrouwelijk behandeld en nergens anders voor gebruikt.

 

 

July 14, 2020
Tijdlijnfoto's

Yoga doet wonderen voor je humeur; het kalmeert en ontspant, herstelt en geeft energie en kracht. ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019