Yogaweekend Charneux 2021

Yogaweekend Geleen Yoga

 

“Ik heb enorm genoten van het yogaweekend in Charneux. Het was weer een schitterend cadeau. Heel bijzonder dat je gewoon ruim 2 dagen kunt doen waar je op dat moment zin of behoefte aan hebt. Dit lukt normaal echt niet! Het waren fijne lessen en een fijne groep. Ik heb het heel erg goed gehad en voelde me volledig op mijn gemak. Mijn lichaam was en is heerlijk soepel na al deze yoga.”

Ineke

 

Yogastudio Mieke van Wersch biedt je een volledig verzorgd weekend in de Belgische Ardennen. Een weekend in het teken van yoga en meditatie, een weekend om te ervaren, te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yogalessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna en wandelingen, lezen bij de open haard; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

We brengen het weekend door in een prachtige oude natuurstenen boerderij die tegenwoordig dienst doet als vakantiewoning. De boerderij is rustig gelegen boven op een heuvel met een uniek uitzicht over de weilanden.  De boerenhoeve daterend uit ± 1650 heeft oorspronkelijk dienst gedaan als stroopstokerij. Na een grondige restauratie heeft het pand echter niets aan nostalgie ingeboet. Elke ruimte ademt de sfeer van nostalgie en kent tal van verrassingen.

Het weekend start op vrijdagavond vanaf 17.00 uur en eindigt zondagavond omstreeks 16.00 uur.*
Op vrijdag, de dag van aankomst, ontvang je alle praktische informatie over je verblijf en de invulling van het weekend. Tijdens het weekend doorloop je samen met de andere deelnemers het gehele programma. Tussen de lessen door ben je vrij je tijd zelf in te delen. Het is dan mogelijk gebruik te maken van de sauna en de overige gezamenlijke ruimtes. Op gezette tijden is er gezamenlijk ontbijt, middag- en avondeten.

Dit weekend is inclusief ‘ALLES’ :

  • twee overnachtingen
  • ontbijt, middag- en avondmaaltijden
  • onbeperkt thee, koffie en water, fruit
  • dagelijks yogalessen
  • onbeperkt gebruik van alle ruimtes (incl. sauna)
  • 2 handdoeken en beddengoed

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas en slippers voor het gebruik van de sauna, shampoo en andere verzorgingsartikelen.
Ook verzorg je zelf eigen vervoer.

Datum: 19,20 en 21 november 2021
Locatie: Boerderij Charneux (net over de grens in België)
Prijs: (incl btw) €350

De lessen bestaan uit korte meditaties, houdingen en de lessen zullen afgesloten worden met een heerlijke eindontspanning. Ervaring met yoga is niet vereist. Je meldt je aan op basis van een gedeelde kamer.

*wijzigingen in het programma voorbehouden

Aanmelden is vereist. Geef je hier op:

Je gegevens worden veilig en vertrouwelijk behandeld en nergens anders voor gebruikt.

 

 

July 14, 2020
Tijdlijnfoto's

Yoga doet wonderen voor je humeur; het kalmeert en ontspant, herstelt en geeft energie en kracht. ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019