Een weekend heerlijk ontspannen

Een weekend in het teken van yoga en meditatie, genieten van alle rust om je heen. Dompel je onder in een weekend helemaal voor jezelf, een stapje terug van het dagelijkse, drukke leven. Vertraag en ontspan. Ervaar en laad op. Verse en vegetarische maaltijden, sauna en wandelingen; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend. Of je nu al jaren yoga beoefend of net bent gestart, bij Yogastudio Mieke van Wersch in Geleen ben je ook tijdens het yogaweekend van harte welkom.

Afgelopen jaren hebben wij al een aantal yogaweekenden mogen verzorgen. In 2016, 2017 en 2018 hebben we heerlijke weekenden in de boerderij in Charneux gehad en in september 2019 verbleven we in St. Michielsgestel, waar we sliepen in een authentieke en sfeervol ingerichte Mongoolse yurt.

Wil je mee in 2021?

Voor informatie over dit weekend of om je aan te melden mail je met ons via onderstaand formulier.

Ineke

“Ik heb enorm genoten van het yogaweekend. Het was weer een schitterend cadeau. Heel bijzonder dat je gewoon ruim 2 dagen kunt doen waar je op dat moment zin of behoefte aan hebt. Dit lukt normaal echt niet!
Het waren fijne lessen en een fijne groep. Ik heb het heel erg goed gehad en voelde me volledig op mijn gemak. Mijn lichaam was en is heerlijk soepel na al deze yoga.“