Yoga & Meditatieweekend St. Michielsgestel

Kom tot jezelf….

 

“Naast de standaard lessen zijn er ook regelmatig extra lessen buiten of op een andere bijzondere locatie. In september ben ik mee gegaan naar het yoga weekend. Ik had me in een opwelling ingeschreven en daar heb ik zeker geen spijt van gekregen! Het yoga weekend was helemaal verzorgd en wederom op een bijzondere locatie. Ook hier lag de focus weer op wat voor jou goed voelt, niets moest! Er waren verschillende yoga lessen afgestemd op het moment van de dag. Je was zelf vrij om mee te doen, of om een les over te slaan om de sauna in de duiken of een boek te lezen! Het hele weekend had hele relaxte sfeer waardoor je helemaal tot rust kwam. Dit weekend is als een cadeautje voor jezelf!”

Christel, cursiste sinds april 2019.

 

Yogastudio Mieke van Wersch biedt je een volledig verzorgd weekend, deze keer in St. Michielsgestel, Brabant. Een weekend in het teken van yoga en meditatie, een weekend om te ontspannen en te genieten van alle rust om je heen. Dagelijkse yoga- en meditatielessen, verse en vegetarische maaltijden, sauna; kom tot jezelf en doe energie op tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Op het prachtige landelijke terrein staat een Mongoolse yurt, een Finse lavvu en is er een oriëntaalse zolderkamer. Er zullen geen andere gasten aanwezig zijn, zodat we alle rust en vrijheid hebben. In de tuin zijn vele verschillende zitplekjes in de zon of in de schaduw van bomen. Er lopen enkele dieren rond en er hangen hangmatten, er is een groot loungebed, een schommelstoel en een schommelbank.

Tijdens het weekend zijn er s ochtends, ’s middags en ’s avonds yogalessen in de atelierruimte, zijn er verse en vegetarische maaltijden, kun je genieten bij het kampvuur en van de prachtige omgeving. Wederom kun je helemaal tot jezelf komen tijdens dit geheel verzorgde weekend.

Dit weekend is inclusief ALLES:

  • Twee overnachtingen
  • Ontbijt, middag- en avondmaaltijden
  • Onbeperkt thee en koffie (in de yurt/lavvu)
  • Dagelijks yogalessen
  • Onbeperkt gebruik van de atelierruimte, hottub en sauna
  • Beddengoed, 2 handdoeken en doucheproducten

Je zorgt zelf voor gemakkelijke (yoga-) kleding, badjas, badkleding en slippers voor het gebruik van de sauna/hottub, shampoo en andere verzorgingsartikelen.Eventueel wandelschoenen als je wil gaan wandelen. Ook verzorg je zelf eigen vervoer. Samen rijden is uiteraard mogelijk en in overleg.

Datum: 6, 7 en 8 september 2019
Locatie:   Kleine Molenstraat 8
5271 TC St. Michielsgestel, Noord Brabant

Je meldt je aan op basis van een gedeelde 3 persoons yurt/lavvu/kamer. Aankomst en vertrek: Je wordt vrijdag 6 september verwacht om 17u. Op zondagochtend is uitchecken om 11.30. We zullen dan na het ontbijt afsluiten met een les tot 10.30.

Voor dit weekend is er een beperkt aantal plekken voor 9 personen, wees er dus snel bij want VOL=VOL.

Voor informatie over dit weekend mail je naar info@yogageleen.nl of ga naar onze contactpagina.

Bekijk hier foto’s van ons eerste en tweede weekend in Charneux, België:
https://yogageleen.nl/yogaweekend-charneux/

July 14, 2020
Tijdlijnfoto's

Yoga doet wonderen voor je humeur; het kalmeert en ontspant, herstelt en geeft energie en kracht. ... See more


Copyright Mieke van Wersch 2019