Online yoga Sittard

Woon je in de buurt van Sittard en ben je op zoek naar online yogalessen? Bij Yogastudio Mieke van Wersch kun je terecht voor online yoga in Sittard en omgeving. Met yoga worden gecontroleerde bewegingen gecombineerd met ademhalingen om zowel fysieke als mentale rust te brengen. Het is een zeer effectieve manier om het hart in verbinding te brengen met het hoofd en het helpt om bewuster in het leven te staan. Online yoga in Sittard is voor iedereen eenvoudig te volgen. Of je nu voor het eerst op de mat staat of al jaren ervaring hebt, de yogalessen zijn geschikt voor iedereen. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor online yoga in Sittard? Bekijk dan de pagina online yogalessen. Op deze pagina kun je eenvoudig inloggen of registreren. Na de registratie krijg je meteen toegang tot de lessen. Start dus vandaag nog met online yoga in Sittard! Liever wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Proefles aanvragen

Voordelen van yoga

Het beoefenen van yoga kan veel voordelen hebben. Zowel mentaal als fysiek kan yoga positieve effecten op het lichaam hebben. We zetten enkele voordelen, welke wetenschappelijk zijn onderbouwd, op een rijtje:

Het vermindert stress en angstgevoelens. Uit onderzoek is gebleken dat yoga kan zorgen voor aanzienlijk minder symptomen van angst. Daarnaast helpt het om stress te verminderen en zorgt het voor een lagere productie van het stresshormoon cortisol. Zeker in combinatie met andere methodes om stress te verminderen, zoals bijvoorbeeld mediteren, kan yoga een zeer effectieve manier zijn om minder stress te ervaren.
Het vermindert chronische pijn. Yoga kan gunstig zijn voor mensen met chronische pijn, zoals mensen met het carpaal tunnelsyndroom en osteoartritis. Door yoga wordt de flexibiliteit en kracht van de spieren verbeterd, waardoor het een effectieve manier is om chronische pijnklachten te verlichten.
Het stimuleert mindfulness. Mindfulness betekent het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Mensen die mindful leven, leven in het hier en nu en zijn erg bewust van de wereld om zich heen. Yoga stimuleert deze manier van leven. Dit kan verschillende voordelen opleveren, zoals mindful eten waardoor gezonde eetgewoonten worden gestimuleerd.
Het verbetert de ademhaling. Yoga is een zeer effectieve manier om de manier van ademhalen te verbeteren. Dit zorgt voor veel gezondheidsvoordelen en beïnvloedt alle bovenstaande voordelen ook op een positieve manier. De houdingen in combinatie met ademhalingsoefeningen zorgen voor het ontspannen effect van yoga.
Yoga Geleen

Waarom online yoga Sittard?

Met online yoga in Sittard kun je eenvoudig vanuit thuis of vanuit een andere plek naar wens yoga uitoefenen. Zo kun je yoga uitoefenen waar en wanneer jij dat wilt. Misschien is yoga uitoefenen in het park wel iets voor jou, of heb je een mooie tuin waar je helemaal tot rust komt. Met online yoga in Sittard is dit allemaal mogelijk. Yoga is een mooie manier om het lichaam gezond en soepel te houden. Met keuze uit meer dan 50 lessen zit er altijd wel een les tussen die geschikt is voor jou. Het maakt dus niet uit op welk niveau je zit en je kan altijd een les passen die past bij het moment. Zowel voor beginners als voor mensen met veel ervaring op het gebied van yoga is er een ruime keuze aan lessen. De lessen zijn een perfecte combinatie van houdingen en ademhalingsoefeningen. De combinatie van deze twee factoren brengt je mentaal en fysiek tot rust, niet alleen op de mat maar óók buiten de mat. Je profiteert dus zeker ook in het dagelijks leven van de voordelen van yoga. Liever een yogales in onze studio volgen? Dat kan ook! Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een proefles aan. Zien we je binnenkort in onze studio?

Bekijk onze tarieven

Online Yoga Sittard van Yogastudio Mieke van Wersch

Wil jij ook fysiek en mentaal in balans komen? Genieten van alle voordelen dat yoga heeft te bieden? Dan is online yoga Sittard misschien wel iets voor jou. Al veel tevreden cursisten gingen je voor. Je kunt je eenvoudig registreren en je krijgt meteen toegang tot meer dan 50 online yogalessen. Het enige wat je nog hoeft te doen is je yoga mat uitrollen en je kunt meteen beginnen. Voor €12,95 per maand kun je onbeperkt yogalessen volgen vanuit thuis. Je kan opzeggen wanneer je wilt, er is een opzegtermijn van 1 maand. Yogastudio Mieke van Wersch is lid van de Vereniging Yogascholen Nederland. Wil jij vandaag nog starten met online yoga in Sittard? Registreer je dan via onze website en start meteen! Bekijk ook eens onze pagina online yoga in Heerlen en online yoga in Limburg. Natuurlijk zien we je ook graag in onze yogastudio in Geleen. Vraag een proefles aan of kom gewoon eens langs. Tot ziens in onze yogastudio!

Bekijk het lesrooster