“De yogales bij Mieke is iedere week ‘mijn uur’ en na de les is mijn energielevel weer goed. Ik vind mijn rust en ontspanning in de lessen. De ruimte is ook altijd schoon en verzorgd en het ruikt er zo lekker…”

Kimcursiste sinds 2018

Mijn positieve gevoel dat ik al na de proefles had is alleen nog maar versterkt. Het zijn voor mij rustige, ontspannen lessen, zowel inhoudelijk als door de manier waarop Mieke de oefeningen brengt met een hele fijne op- en afbouw. Ze laat de deelnemers hoofdzakelijk zelf ervaren zonder teveel aanwijzingen, maar corrigeert waar nodig. Dat vind ik persoonlijk bijzonder prettig. Ook de “logistieke” aspecten zoals de ruimte, het tijdstip en de locatie, waar ik gedeeltelijk zelf voor heb kunnen kiezen, maken dat ik een zeer tevreden mens ben.”

Joscursist sinds januari 2017

“Ik volg nu bijna een jaar les bij Mieke. Hiervoor heb ik verschillende yoga lessen gevolgd bij andere yoga studio’s of fitnesscentra. Ik ervaar de lessen bij Mieke als enorm ontspannend. In de lessen ligt de focus op de ademhaling en op wat goed voelt voor je lichaam. Daarnaast staat Mieke tijdens de lessen, maar ook daarna, altijd klaar om je vragen te beantwoorden!” 

ChristelCursiste sinds april 2019