Yoga Retreat Mechelen mei 2022

Ook voor 2022 staat er een yogaweekend gepland in het prachtige Limburgse Heuvelland. Een vrije zaterdag en/of zondag om te genieten van yoga, stilte en de prachtige Limburgse natuur in het mooie Mechelen, in het meest zuidelijke stukje van Nederland. Een dag voor jezelf, om daarna ontspannen en uitgerust weer verder te gaan…

De yogalessen zullen dit weekend buiten plaatsvinden.* De lessen duren 5 kwartier en bestaan uit een korte meditatie, verschillende asana’s (houdingen) en worden afgesloten met een eindontspanning. Ervaring met yoga en/of meditatie is niet vereist. Na de lessen en de lunch kun je eventueel een wandeling maken met prachtige weidse uitzichten.
Kortom: een heerlijke zaterdag en/of zondag voor jezelf!

Data’s:
Dag 1: 21 mei 2022 van 10.00-16.00
Dag 2: 22 mei 2022 van 10.00-16.00 uitverkocht
Kosten: €70 p.p. per lesdag. Dit is incl. 2 yogalessen en lunch.

Parkeren is gratis. Je boekt dus een lesdag voor de zaterdag óf de zondag, het weekend is zonder overnachting.

*wijzigingen in het programma voorbehouden. Bevestiging van deelname is pas compleet na betaling via deze site.

Overige voorwaarden van onze yogaworkshops en yogaweekenden

yogageleen

Elena

“Ik was op zoek naar een yogaplek waar de lessen niet te zweverig waren. Dat heb ik bij Mieke gevonden. De lessen zijn ook heel toegankelijk voor iedereen: jong en oud, lenig of niet lenig dat maakt allemaal niet uit. Gewoon lekker een uurtje investeren in jezelf en met niks anders bezig hoeven zijn. De yin yoga op zondag is daar een leuke afwisseling bij.”